Ανακαίνιση Σπιτιού


Το αρχιτεκτονικό γραφείο της Ρόης Γιαννοπούλου εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις κατοικιών αλλά επαγγελματικών χώρων (καταστημάτων και γραφείων). Η ίδια ειδικεύεται στην εσωτερική διακόσμηση (Interior Design) έχοντας σχεδιάσει σειρά επίπλων, φωτιστικών και διακοσμητικών αντικειμένων τόσο για οίκους στην Ελλάδα όσο και οίκους στην Ιταλία.
 
Με γνώμονα τις ανάγκες κάθε χώρου και τις επιθυμίες των πελατών μας αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της ανακαίνισης της κατοικίας σας, από τον σχεδιασμό και τη μελέτη έως και την υλοποίηση του έργου. Η έμπειρη ομάδα συνεργατών μας που αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς και η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο εγγυώνται τόσο για την ποιότητα της εργασίας μας όσο και για την ακρίβεια και τη συνέπεια στους συμφωνημένους χρόνους ολοκλήρωσης του έργου.


Επιπλέον, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη μελέτη και τον εξοπλισμό γραφείων και καταστημάτων, προτείνοντας πρωτότυπες και δημιουργικές λύσεις για την κάλυψη των επαγγελματικών σας αναγκών. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει μελέτες για μικρές boutique και καταλύματα ιστορικού κελύφους στην Πάτμο και την Μάνη.

Τέλος, το αρχιτεκτονικό γραφείο της Ρόης Γιαννοπούλου δραστηριοποιείται και στη συντήρηση διατηρητέων κτισμάτων και μνημείων.